Tuesday, 18 October 2011

aAaArRgGgGhHhhhh!!!!

hye semua...
pe cte korg arinie??ok x??
aku??
korg ok sgt2 la..aku xtw nape aku ari nie rase semacam je...serabut sesgt la...nk cte ada kang yg terasa plak...tapi pape hal pun aku ok je cme aku....


dari pg aku rase semcm je...tp aku cool kn diri je...sbb dlm dunia mane d owg yg xd mslh  kn??xtw la kalu ada gak manusia yg hidup ye memanjang ok je....
say no to STRESS!!
aku harap u all xmcm aku skg nie...


kdg2 seronok tgk baby yg baru lahir coz dia xperlu pk mcm pe yg kita dewasa nie pk kn...kdg2 kita nie xterkawal emosi dan segalanya...ya ALLAH tolong lah hambamu ini...


so aku harap korg hepy2 slalu n jgn tacing2 k..sabar itu lbh baek dr terus melayan nafsu kemarahan...

p/s: THE POWER OF NOW!!!

Monday, 17 October 2011

JoM FASSTrain 3!!!

salam kebersamaan bersama kami di
FASSTrain 3
( facilititor skill training)


poster promotion!!

  • aku ada join 1 konsultan motivasi nie...skg nie pun aku keje tetap kat citue...ktorg ada wt facilitator skill training tuk sape2 berkenan nk jadi fasi cm aku nie...(cm baek jer bunyi kn..)

tp siyes kalu korang join ktorg mesti mcm2 korg dapat tw, di antara nyer :
1. dapat pengalaman baru
2. dapat knl kwn2 baru
3. dapat jadi fasi
4. dapat tahu care nk jadi pemimpin
5. dapat kongsi mcm2 cte
...
kalu nk cte sal dapat pe mmg byk la...xlarat jari nk taip k..
tuk korg rasai ckit pengalaman join FASSTrain nie aku tunjuk pic2 xtvt yg lepas...


kak long DIEB!!


adik ucu AFIQ..:D


jom maen teka teki...


workshop...:P



edisi kaseh sayang...<3


srikandi FASSTrain...


...keluarga FASSTrain & ASA  Explore Training n Consultancy...

nie r antara pic xtvt ktorg...byk nk tunjuk tp korg kena join la k...

nie pic special nk bg tunjuk...nie r BIG BOSS ktorg bak kate  owg ABG LONG kami r...


brother SHAM



siap turun padang ngn ktorg wt keje...
so kalu korg nk join juz cntct aku...melalui FACEBOOK aku...:D

p/s: melayan 2 kanak2 rebina yg keje nk gado je nie...hahaha....kelakar gak tgk dowg nie...bubye!!!










assalamualaikum...
hye guys!!!


chakss...:P

1stly kalau korang tgk blog nie skema semcm je sowie la ea...bse la bru blaja la kate kan...mmg 'EXCITED gler la wt blog nie...sbb owg kate 'MMG BEST BRO!!!'
saat nie mcm baru sambut baby pertama rasenya...entry pertama kot....thx r kat adik IZATUL yg sudi ajar akak nie ha....


nie la adik izatul tue...

pape pun sape2 yg view aku yer blog...hope ley r komen k...bg idea ke....nk kongsi mcm2 pun bley....coz aku mmg ske kongsi2 masalah nie....bak kate pwg mematang kn pikiran....hihi
so kalu korang nk kenal lbh sape aku nie...ley je k....


pemilik blog!!


tem kat bendang!!


raya yang dh lepas tue...

so guys, hope korang ley get long ngn blog aku nie...
jgn malu jgn segan ok!!

p/s: aku mmg tgh rajin buat benda nie...tp tgh tension ngn owg 'tue'...
kalu nk kongsi bley jgn nk mengarut k...bubye!!!