Tuesday, 18 October 2011

aAaArRgGgGhHhhhh!!!!

hye semua...
pe cte korg arinie??ok x??
aku??
korg ok sgt2 la..aku xtw nape aku ari nie rase semacam je...serabut sesgt la...nk cte ada kang yg terasa plak...tapi pape hal pun aku ok je cme aku....


dari pg aku rase semcm je...tp aku cool kn diri je...sbb dlm dunia mane d owg yg xd mslh  kn??xtw la kalu ada gak manusia yg hidup ye memanjang ok je....
say no to STRESS!!
aku harap u all xmcm aku skg nie...


kdg2 seronok tgk baby yg baru lahir coz dia xperlu pk mcm pe yg kita dewasa nie pk kn...kdg2 kita nie xterkawal emosi dan segalanya...ya ALLAH tolong lah hambamu ini...


so aku harap korg hepy2 slalu n jgn tacing2 k..sabar itu lbh baek dr terus melayan nafsu kemarahan...

p/s: THE POWER OF NOW!!!

No comments:

Post a Comment